الهدوره
عيونى وجعتنى من النور الجامد ده. لا ارجوكى سجلى علشان متحريمناش من نورك ياقمرايه وكل عضوه فى منتدانا بتقولك بحبك يا اختى ومع الهدوره كونى انتى اجمل اموره.
الهدوره
عيونى وجعتنى من النور الجامد ده. لا ارجوكى سجلى علشان متحريمناش من نورك ياقمرايه وكل عضوه فى منتدانا بتقولك بحبك يا اختى ومع الهدوره كونى انتى اجمل اموره.
الهدوره
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الهدوره

منتدى اجتماعى للبنات بس
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الزلابيا او العوامة بالكاسترد

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نورالقمر
نائبه مديره
نائبه مديره
نورالقمر


عدد المساهمات : 303
السٌّمعَة : 21
تاريخ التسجيل : 08/02/2010
العمر : 34

الزلابيا او العوامة بالكاسترد Empty
مُساهمةموضوع: الزلابيا او العوامة بالكاسترد   الزلابيا او العوامة بالكاسترد Emptyالثلاثاء فبراير 09, 2010 8:01 am

الزلابيا او العوامة بالكاسترد 11839


المقادير
-[center] 1 كوب دقيق.- 2 ملعقة كبيرة حليب مجفف.- 1 ملعقة كبيرة كاسترد.- 1 ملعقة كبيرة سكر.- 1 ملعقة صغيرة خميرة فورية ناعمة.- 1 رشة ملح.-4/1 ملعقة صغيرة هيل ناعم.-4/1 ملعقة صغيرة زعفران.- 1 كوب ماء دافىء.

* الشيرة:

- 2 كوب سكر.- 1 كوب ماء.-4/1 ملعقة صغيرة زعفران.- 2 ملعقة صغيرة عصير ليمون.

* الطريقة:

- في وعاء الخلاط ضعي الدقيق، الحليب، الكاسترد، السكر، الخميرة، الملح، الهيل، الزعفران، قلبي ليختلط ثم أضيفي الماء واعجني 3 – 4 دقائق.- اتركيها تختمر 30 دقيقة.- شكليها كور.- اقليها بالزيت الساخن.- اخرجيها من الزيت، ضعيها في الشيرة، قلبيها ثم صفيها من الشيرة.- الشيرة: في قدر السكر، الماء، الزعفران والعصير، تغلي بهدوء 10 دقائق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور الاسلام
هدوره زى السكر
نور الاسلام


عدد المساهمات : 168
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 18/02/2010

الزلابيا او العوامة بالكاسترد Empty
مُساهمةموضوع: رد: الزلابيا او العوامة بالكاسترد   الزلابيا او العوامة بالكاسترد Emptyالأربعاء مارس 10, 2010 3:04 am

امممممممممممممم جوعتينى
ه وميرسى ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الزلابيا او العوامة بالكاسترد
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الهدوره :: المرءه :: منتدى الطبخ-
انتقل الى: